IMG_1269-1783×228

Apenkooi-feest

Wil jij voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of teamuitje een keer Apenkooi spelen? Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen. Ben jij op zoek naar leuk en actief uitje voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen. Bij Apenkooi worden alle toestellen gebruikt welke aanwezig zijn in de gymzaal. Het Apenkooi-feestje is met recht een origineel kinderfeestje voor jong en oud.

Apenkooi op locatie

Wij kunnen Apenkooi door heel Nederland verzorgen. Dus heb je bij jullie in de buurt een gymzaal waar er gebruik mag worden gemaakt van alle aanwezige benodigdheden dan komen we op jullie locatie de activiteiten verzorgen.

bubbelbal-en-apenkooi

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat bieden wij?

Alle 'kinderen' (jong en oud) verzamelen zich in de gymzaal waar alles al klaar staat voor een Apenkooi. Lekker klimmen en klauteren en daarnaast jezelf heerlijk uitleven! Zowel voor ouder als kind een heel plezierig feit. De kinderen krijgen een speluitleg en kunnen vervolgens kennis maken met alle materialen en mogelijkheden om het Apenkooi spel te spelen. Verzin je eigen verstopplaats of zoek je ‘vluchtroute’ voor de ‘oppasser’ die zijn apen terug in het hok wil hebben! De oppasser probeert iedereen te tikken en de ‘aapjes’ proberen niet gepakt te worden. Een werknemer van ons zal het Apenkooi begeleiden en zorgen voor verschillende spelvarianten.

Combi-deals

Apenkooi kun je ook combineren met andere activiteiten van ons:

  • Archery Attack (vanaf 10-11 jaar)
  • Knots-Hockey
  • BubbelBal (in opblaasbare bal rollen en botsen)
  • Trefbal
  • Lasergame op locatie

Contact

Wil jij ook graag Apenkooi spelen en dat eventueel in combinatie met de andere activiteiten vul dan hiernaast het vrijblijvende contactformulier in. Daarnaast kun je ons ook altijd bellen. Wij helpen je graag verder met de organisatie van de activiteiten!