IMG_8537 1783×228

Hoverboards

Hoverboards huren

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is. Daarom zullen we eerst voorzichtig beginnen met het balanceren op deze elektrische twee-wieler. Kinderen vinden het vaak niet eng en rijden zo weg met een Hoverboard, maar met volwassenen vergt het vaak wel eerst wat oefening. Door elkaar te helpen en te ondersteunen kun je langzaam op het Hoverboard balanceren. Door telkens om en om te gaan kun je van elkaar leren hoe het moet. De één rijdt heel makkelijk op een Hoverboard ren de ander doet er iets langer over. Allemaal geen probleem. Uiteraard krijgt elke deelnemer bescherming voor knieen, ellebogen, handen en een helm voor het hoofd. Nadat iedereen het Hoverboard rijden onder knie heeft worden er verschillende spelvormen en parcours gereden/gespeeld.

shutterstock_503168554

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Hoverboards op locatie in heel Nederland en België

Wil jij met je bedrijfsuitje of kinderfeestje nu niet te ver reizen om de Hoverboard te rijden, dan is dat geen probleem voor ons. Wij kunnen de hoverboards altijd leveren op jouw gewenste locatie. Uiteraard begeleiden wij de activiteit ook zodat jullie geen omkijken hebben naar de invulling van de workshop. Aangezien de wet- en regelgeving in Nederland het verbied om met de Hoverboard op de openbare weg te rijden, kunnen wij de workshops alleen in Parken, kantoorpanden, Gymzalen of Sporthallen laten plaats vinden.

Voordelen van ons:

  • Wij komen de activiteit altijd begeleiden
  • Wij kunnen op elke gewenste locatie komen (zolang het maar niet op de openbare weg is)
  • Wij sturen altijd ervaren begeleiders naar jullie toe

Neem contact op

Wil jij tijdens jouw bedrijfsuitje, kinderfeestje of tijdens een beurs hoverboards huren vullen dan hiernaast het aanvraag offerte formulier in en wij vertellen je alle mogelijkheden.