sportvillage-2-1024×131

SportsVillage

SportsVillage staat simpelweg voor het creëren van een 'sportdorp'. Wij maken van jullie voetbaltoernooi, familiedag of evenement een passend aanbod.

Door het inzetten van onze materialen kunnen we een heel event vorm geven. Je hebt zo dus met 1 telefoontje of mailtje alle activiteiten geregeld. Dit is ideaal voor bijv. side-events bij toernooien.

Mogelijkheden om te huren:

SportsVillage beschikt over een aantal opblaasbare voetbalboardings waarin je 3 tegen 3 of 4 tegen 4 kunt spelen. Daarnaast hebben wij ook een boarding waarin 3 pannavelden verwerkt zitten.
In deze velden kan er 1x1 of 2x2 gespeeld worden. De boarding kan geplaats worden op diverse ondergronden als gras, kunstgras en beton/steen.
Het kan dus ook ideaal gebruikt worden op een marktplein of gewoon bij jouw in de straat tijdens een buurtfeest.

sportsvillage-opblaas-voetbalveld-goal

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Opblaasbare Voetbalboarding + Panna-velden

De bovengenoemde opblaasbare voetbalboardings hebben een afmeting van 22x10m. Dit veld is uitermate geschikt voor partijen 3x3 of 4x4.
Door deelnemers in een kleine ruimte te laten spelen met een opblaasbare boarding erom zal de bal niet constant buiten het veld gaan en krijgen spelers meer balcontacten tijdens een partij voetbal. Ideaal om de kinderen te vermaken en daarnaast niet de hele tijd achter een bal aan hoeven vangen.

Deze boardings zijn ook uitstekend te huren met andere activiteiten van ons zoals:

  • Dart-Voetbal van DartVoetbal.com
  • Snelheidsmeter (meet hoe hard je slaat, schopt of gooit met een bal)
  • BubbelBal (Partijen Bubbel Voetbal spelen in een opblaasbare boarding)
  • Archery Attack (gewapend met pijlen, boog en een masker)

Voordelen van SportsVillage

  • Wij komen alles brengen en weer ophalen
  • Wij kunnen ook de begeleiding verzorgen
  • Wij hanteren prijzen incl btw en begeleiding

Neem contact op

Echt iets voor jullie event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Alles is mogelijk en wij (Koen & Mart) denken graag met je mee.