IMG_2559-kopie

Stormbaan

Niet alleen de krachten meten, maar ook kijken hoe het met de flexibiliteit, snelheid en vooral ook de lachspieren gesteld is. Daarvoor moet je toch echt een stormbaan huren. Zo’n opblaasbare baan staat garant voor een middagje plezier met vrienden, familie of collega’s en is als activiteit de perfecte aanvulling op elk feestje. Bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een verjaardagspartijtje of een uitje met de familie. Tijd om te kijken wie er wel tegen een stootje kan. Iedereen die een beetje goed zijn best doet heeft aan deze activiteit direct een goede work-out: stormbanen worden vaak opgenomen in een survivalrun of ingezet bij een bootcamp.

Bouncing-Balls

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Stormbaan op locatie

 • BubbelBal brengt de stormbaan op elke gewenste locatie, zorgt ervoor dat de boel startklaar is en verzorgt de nodige instructie. Zo hoeven jullie je niet druk te maken over de logistiek, en kan iedereen gewoon genieten van alles wat de stormbaan te bieden heeft. Wat betreft de locatie zijn er geen specifieke eisen, als er maar genoeg ruimte is op een vlakke ondergrond. De stormbaan kan zowel indoor als outdoor geplaatst worden.

  Combideals

  Voor een echt memorabel uitje of goedgevulde dag vol plezier is het ook mogelijk om het gebruik van de stormbaan te combineren met een van de andere activiteiten die BubbelBal te bieden heeft. Zo verzorgen wij naast de stormbaan tevens op locatie:

  • Bubbelbal
  • Archery Attack (vanaf 10 jaar)
  • Apenkooi-feest
  • Ballenfeest
  • Hoverboards

  Neem contact met ons op

  Ook eens een stormbaan bedwingen, misschien zelfs in combinatie met een potje BubbelBal of in de rondte “vliegen” op hoverboards? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en denken met alle plezier met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.