IMG_8537 1783×228

Apenkooi-feest

Apenkooi is het allerleukste spel om te spelen!

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen. Bij Apenkooi worden alle toestellen gebruikt welke aanwezig zijn in de gymzaal. Het Apenkooi-feestje is met recht een origineel kinderfeestje voor jong en oud.

Apenkooi op locatie

Wij kunnen Apenkooi door heel Nederland verzorgen. Dus heb je bij jullie in de buurt een gymzaal waar er gebruik mag worden gemaakt van alle aanwezige benodigdheden dan komen we op jullie locatie de activiteiten verzorgen.

Wat bieden wij?

Alle kinderen (jong en oud) verzamelen zich in de gymzaal waar alles al klaar staat voor een 1 uur Apenkooi! Lekker klimmen en klauteren en daarnaast jezelf heerlijk uitleven! Zowel voor ouder als kind een heel plezierig feit. De kinderen krijgen een speluitleg en kunnen vervolgens kennis maken met alle materialen en mogelijkheden om het Apenkooi spel te spelen. Verzin je eigen verstopplaats of zoek je ‘vluchtroute’ voor de ‘oppasser’ die zijn apen terug in het hok wil hebben! De oppasser probeert iedereen te tikken en de ‘aapjes’ proberen niet gepakt te worden! Een werknemer van BubbelBal zal het Apenkooi begeleiden en zorgen voor verschillende spelvarianten.

Combi-deals

Apenkooi kun je ook combineren met andere activiteiten van BubbelBal:

  • Archery Attack (vanaf 10-11 jaar)
  • Knots-Hockey
  • BubbelBal (in opblaasbare bal rollen en botsen)
  • Trefbal

Contact

Wil jij ook graag Apenkooi spelen en dat eventueel in combinatie met de andere activiteiten vul dan hiernaast het vrijblijvende contactformulier in. Daarnaast kun je ons ook altijd bellen. Wij helpen je graag verder met de organisatie van de activiteiten!

bubbelbal-en-apenkooi

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Elke locatie is mogelijk

Wij kunnen op elke locatie komen bij u in de buurt. Wij verzorgen de kinderfeestjes op de door uw gekozen locatie door heel Nederland en België. Locaties waar wij al BubbelBal kinderfeestjes hebben gegevens zijn:

  • in de tuin of het weiland thuis
  • in een park in de woonwijk
  • in de gymzaal bij jou in de buurt
  • op het strand
  • in een paardenbak binnen
  • het veld van de sportclub

De BubbelBallen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 á 6 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen de kinderen in de bal over de kop rollen en voelen hoe het is om een bal te zijn. Ze kunnen dan vaak nog niet voetballen. Vanaf een jaar of 9-10 kunnen de kinderen echt voetballen. Al is het tegen elkaar duwen, over de kop gaan en lekker rollen in de bal vaak wel echt het leukste.