archery-1073×228

Kinderfeestje Almere

Ben jij klaar voor het meest gekke en hilarisch kinderfeestje van je leven? Ga dan sportief aan de gang met één van de originele activiteiten van ons. We verzorgen de leukste, actieve kinderfeestjes in Almere en de rest van Nederland. Wacht dus niet langer en bekijk gauw al onze activiteiten! Wij komen graag binnenkort jouw kinderfeestje in Almere op z’n kop zetten met bijvoorbeeld een potje bubble voetbal!

Waar kan je uit kiezen?

Al onze activiteiten kunnen zowel buiten op een sportveld of grasveld of binnen in een sportzaal plaatsvinden. Wij hebben door heel Nederland locaties waar we onze activiteiten met zekerheid kunnen aanbieden, dus ik in Almere omgeving. Heb je zelf een geschikte locatie die aan de eisen voldoet? Mooi! Laat het ons weten en we zorgen dat je kinderfeestje in Almere top wordt!

Maar uit welke toffe activiteiten kun je dan kiezen? In ons activiteitenoverzicht vindt je alle activiteiten en sporten die Archery Attack begeleidt. Eén van onze populairste activiteiten is het welbekende bubble voetbal. Je speelt in principe gewoon een potje voetbal, maar dan met een enorme plastic bal om je bovenlichaam. Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubble voetbal kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit.

Daarnaast is Archery Attack een erg toffe activiteit waarin boogschieten, paintball en trefbal op een spannende manier zijn gecombineerd. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan in een paintball-setting, dus inclusief obstakels en verstopplekken. Archery Attack is de kindvriendelijke versie van paintball! Perfect voor een kinderfeestje dus.

archery 2

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat wordt voor je geregeld?

BubbelBal zorgt dat het gewenste materiaal voor jouw teamuitje in Almere op de afgesproken locatie aanwezig is samen met een enthousiaste begeleider. De spelleider is wel zo fijn als je het spel nog nooit gespeeld hebt natuurlijk! Wil je graag wat meer sfeer tijdens de activiteit? Dan nemen wij ook een speaker voor je mee voor muziek!

Het enige wat je wel zelf mag regelen is het team voor je kinderfeestje in Almere!Zorg dat je met je team op tijd aanwezig bent en BubbelBal verzorgt en begeleidt de gehele activiteit. Voor vragen of specifieke verzoeken mag je altijd contact met ons opnemen.

Ja, ik wil mijn kinderfeestje laten verzorgen door BubbelBal!

Ben je enthousiast geworden over onze activiteiten en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder en kunnen je ook voorzien van een vrijblijvende offerte. Met BubbelBal wordt jullie teamuitje in Eindhoven er één om nooit te vergeten!

Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken:

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter