IMG_8537 1783×228

Kinderfeestje Drenthe

Woon je in Drenthe of omgeving en zoek je nog een leuk idee voor een kinderfeestje in Drenthe? Archery Attack verzorgt de leukste en meest originele sportieve kinderfeestjes. We organiseren de meest uiteenlopende en hilarische sportactiviteiten, van Archery Attack tot bubble voetbal en apenkooi, wat iedereen wel kent van de gymles. Dankzij ons ben je verzekerd van een te gek kinderfeestje in Drenthe vlakbij jou in de buurt! Niemand zal dit originele feestje vergeten en iedereen zal met een grote glimlach terugdenken aan dit kinderfeestje.

Iedereen vermaakt zich met Archery Attack

Of je nu een feestje voor jong of oud organiseert, iedereen zal zich vermaken tijdens de sportieve activiteiten van ons. Wij verzorgen de gehele sportactiviteit en zorgen dat er een enthousiaste spelleider aanwezig is die zorgt dat het spel vermakelijk gespeeld wordt zoals dat bedoeld is. De spelleider is er voor uitleg, voor het beantwoorden van vragen en als scheidsrechter. Daarnaast mag je erop rekenen dat wij voor al het materiaal zorgen. Jij hoeft alleen maar klaar te staan met een enthousiast team vriendjes, vriendinnetjes of familie!

Tijdens de activiteit is het de bedoeling dat iedereen helemaal los gaat en er vol voor gaat! Samen maken we er een gezellig feestje van. Voor meer sfeer en gezellige muziek kunnen we ook een speaker voor je meenemen. Lijkt dit je leuk voor het kinderfeestje? Geef dan even je wensen door en wij zorgen dat ook de speaker in Drenthe op locatie aanwezig is.

Altijd topactiviteiten voor je kinderfeestje

Voor je kinderfeestje in Drenthe zijn uiteenlopende activiteiten mogelijk, maar ze zijn wel allemaal gericht op de combinatie van fun& sport. Actieve kinderfeestjes zijn de beste en meest gekke feestjes vinden wij, dus daar helpen we je graag aan.

Hieronder vindt je de activiteiten die we organiseren:

  • Bubble voetbal
  • Archery Attack
  • Golfclinic
  • Apenkooi
  • Ballenfeest
  • Snelheidsmeter

Eén van onze meest populaire activiteiten is bubblevoetbal. Bij bubble voetbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, wordt je bij de val opgevangen door de opgeblazen Bubbelbal. En precies dat is de funfactor van deze activiteit: door de vele botsingen die je onderling maakt, staat bubblevoetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Je gaat flink stuiteren en rollen en dat zorgt voor fantastische situaties! Maar geen zorgen, je landt zachtjes door het stootkussen.

IMG_3442

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Liever meer actie waarbij je juist ook je handen kunt en moet gebruiken voor het spelelement? Dan is Archery Attack misschien leuk voor jouw kinderfeestje in Drenthe. Dit is een zeer nieuwe teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Direct mijn kinderfeestje in Drenthe regelen

Ben je laaiend enthousiast over één (of uiteraard meer, wat we begrijpen!) van onze activiteiten? Dan is de keuze alleen nog aan jou welke activiteit je gaat kiezen voor jouw kinderfeestje in Drenthe. Neem contact met ons op en laat ons weten welke activiteit je kiest en op welke dag je je kinderfeestje wil houden met hoeveel kinderen. Wij zullen je daarna alle mogelijkheden uitleggen, ook qua locatiekeuze voor je kinderfeestje in Drenthe.

Vond je het moeilijk kiezen? Niet getreurd, volgend jaar is er weer een kinderfeestje te organiseren!Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken:

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter