archery-2-1-1024×131

Archery Tag Antwerpen

Veelal reizen vrijgezellenfeesten, sportteams en bedrijven af naar België om te genieten van de omgeving in deze bruisende stad of de vele speciaal-biertjes maar wist je ook dat Archery Tag mogelijk was op vele locaties? Er zijn diverse parken waarin gespeeld kan worden zoals Park Spoort Noord bij de Cargo Bar, maar ook de sporthallen voldoen aan de eisen en zijn gemakkelijk te reserveren.

Archery Tag is geschikt voor iedereen

Dit spel is prima te spelen voor een schooluitje met kinderen maar ook voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of een uitstapje naar Zeeland. Wij bieden het aan waar jullie het maar willen hebben. Tegenwoordig is het ook populair bij kinderfeestjes, bij kinderen vanaf 10 jaar.

Archery Tag super-deals in Antwerpen

In Antwerpen kan je meerdere activiteiten combineren voor een scherpe prijs p.p. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden maar hieronder al enkele voorbeelden.

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Stel de super-deals zelf samen

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Begrjip je niet precies wat dit voor jullie groep kan betekenen? WIj maken het geheel op maat en lichten alles toe per mail of telefoon.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. WIj zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Antwerpen.