IMG_1269-1783×228

Speel Archery Tag in Waregem

Ben jij op zoek naar een geschikte activiteiten voor een vrijgezellenfeest of personeelsfeest in Waregem? Wij van ArcheryAttack kunnen deze activiteit leveren en jullie laten genieten van de nieuwste sensatie. Dit spel is een spannende combinatie van Trefbal en Paintball en dat zonder de vele blauwe plekken. Minder spannend daardoor? Nee zeker niet!

Archery Tag buiten of binnen?

Archery Tag is in Waregem op vele plekken te spelen. Denk hierbij bijv. aan een Park Baron Casier waar een groot speelveld voor je klaar ligt. Is het minder goed weer of wil je liever natijd kunnen douchen? Dan is iedere gymzaal of 1/3e van een sporthal al genoeg om te huren zodat de activiteit binnen kan plaatsvinden. We bouwen samen de bunkers voor aanvang van het spel, waarna iedereen los gaat en 110% geniet van de activiteit.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activitreiten aanbod Archery Attack

Archery Tag is een spel waarbij je strijd in twee teams tegen elkaar, waarbij iedereen een masker, boog en 3 pijlen krijgt. Op het signaal van de scheidsrechter start het spel en probeer je de tegenstanders uit het spel te schieten of hun targets te raken voor extra punten. Hierbij kunnen we eindeloos variëren om het zo leuk mogelijk te maken voor jullie groep.

Je kan Archery Tag ook uitbreiden met onderstaande activiteiten als je daar behoefte aan hebt. Zo kan je een ochtend/middag/avondvullend programma creëren.

- BubbelVoetbal / BubbleBall / BubbelBal
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Stormbanen (van 10m tot 60m)
- Springkussens (voor jonge kinderen)

Meest geschikte Super-Deals bij onze groepsuitjes!

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Waregem.