archery-1073×228

Teamuitje of vrijgezellenfeest Lemmer

Wil jij met je teamuitje lekker actief bezig zijn dan is Archery Attack de activiteit. Ook voor een kinderfeestje of vrijgezellenfeest of vriendenweekend. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de leeftijd kunnen wij de activiteit aanpassen aan jullie behoefte. Zo komen wij op de locatie van jullie of kunnen we samen op zoek gaan naar een geschikte locatie. Locaties waar wij het veel spelen zijn in sporthallen, gymzalen, ruimte parkeerplaats of gewoon op een grasveld. De ruimte moet minimaal 30x15m zijn.

Archery Attack Lemmer
Wil je niet in Lemmer spelen dan kunnen we ook kijken naar andere locaties, in de buurt van Lemmer.  Mocht je op zoek zijn naar een binnen locatie dan kan het vaak in een gymzaal (20x10m) of een 1/3 sporthal (30x15m) plaats vinden.  Een gymzaal is vaak het beste voor een kinderfeestje en sporthal is leukste voor volwassenen. Een sporthal of gymzaal kunnen wij of jullie vaak makkelijk via de gemeente huren. Archery Attack is actief teamuitje en is niet alleen om te spelen maar ook leuk om naar te kijken.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een spelvariant tussen trefbal en paintball.  We spelen het spel altijd in twee teams en die gaan dan op elkaar schieten. Doordat de pijl een zacht foam uiteinde heeft doet het geen pijn wanneer je wordt geraakt. Na een korte uitleg gaan we uiteraard eerst even oefenen met het schieten, zodat iedereen dit onder de knie heeft voor het spel. Wanneer dat is gebeurd gaan we het spel spelen. We voegen telkens regels toe gedurende het spel zodat het leuk en uitdagend blijft. Het voordeel van Archery Attack is dat het niet alleen leuk is om te spelen, maar ook erg leuk is om naar te kijken.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Laser game op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil jij Archery Attack spelen tijdens een teamuitje of een personeelsfeest? Wil je meer weten over de mogelijkheden van Archery Attack of Archery Attack combineren met andere activiteiten? Vul dan ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.