IMG_8537 1783×228

ArcheryTag in Lichtenvoorde

ArcheryTag in Lichtenvoorde
Ben jij met je bedrijf op zoek naar een geschikt teamuitje in Gelderland? Dan is wellicht ArcheryTag in Lichtenvoorde iets voor jullie. Hier kan je het spel spelen in de Hamalandhal. Dit kan evt. ook nog gecombineerd worden met eten bij Achterhoek Steakhouse Beef 'n Bone.
Heb je een eigen locatie? Dat kan! Archery Attack is mogelijk in een sporthal, op een grasveld, op het strand of op een ruime parkeerplaats.

Archery Tag zowel in- als outdoor
Archery Attack kunnen we in alle delen van Groesbeek verzorgen. Naast onze beschikbare locaties, kunnen we ook altijd naar een locatie op aanvraag komen. Wat we hiervoor nodig hebben? Een veld met de minimale afmeting van 20x10 meter of 30x15 meter. Archery Attack is een origineel teamuitje; het is niet alleen leuk om te spelen, maar ook leuk om naar te kijken.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten aanbod + Samenwerking Beef 'n Bone

Diverse spelvormen mogelijk
Bij Archery Attack zijn er verschillende spelvarianten die gespeeld kunnen worden. Ten eerste kan er met teams worden gestreden. Als het startsignaal heeft geklonken, ga je zoveel mogelijk peilen verzamelen. Door de pijlen op de targets van de tegenstanders te schieten, kun je de tegenstander uitschakelen. Een andere spelvariant is de survival of the fittest. Alle deelnemers hebben hierbij hetzelfde doel: overleven! Hierbij gaat het om wie het snelste alle tegenstanders uitschakelt. Als je interesse hebt in een middagvullend programma, dan kun je Archery Attack combineren met onze andere activiteiten.

Combi-deals bij ArcheryAttack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal.nl
  • Dart-voetbal
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen
  • Lasergamen (op iedere locatie mogelijk, buiten en binnen.)

Contact opnemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Archery Attack of Archery Attack combineren met andere activiteiten? Vul dan ons contactformulier in, die te vinden is op onze website. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.

Wil je dit allemaal combineren met eten en drinken en de zaalhuur? Dan kan je dat ook via ons regelen. Voor een prijs van €59,50 p.p. heb je eten, zaalhuur & AcheryTag met 1 telefoontje geregeld.