archery-2-1-1024×131

Archery Tag in Putten spelen

Archery Tag kan je spelen in Putten bij de Putter Eng of je kiest zelf een binnen/buiten locatie in deze omgeving. Wij van ArcheryAttack.nl komen op locatie om het spel te begeleiden en jullie te laten genieten van de activiteit.
Het is een geweldige variant van Paintball waarbij je met pijl en boog elkander probeer te treffen. In twee teams speel je tegen elkaar waarbij je kunt schuilen achter obstakels in het veld.

Archery Tag op locatie naar keuze in Putten

Wij vinden het erg van belang dat klant geen moeite hoeft te doen qua reizen etc. Dit is toch vaak lastig bij groepen. Daarom zoeken wij samen met jullie een geschikte speellocatie die voor jullie gemakkelijk te bereiken is. Wij zorgen dat de activiteit daar plaatsvindt.
Wil je het niet in Putten maar ergens anders in Gelderland, dan is dat geen enkel probleem. Je kan denken aan een grote parkeerplaats, sportveld of sporthal waar het spel gespeeld kan gaan worden.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Tag en is er nog meer mogelijk?

Archery Tag is een spel waarbij je strijd in twee teams tegen elkaar, waarbij iedereen een masker, boog en 3 pijlen krijgt. Op het signaal van de scheidsrechter start het spel en probeer je de tegenstanders uit het spel te schieten of hun targets te raken voor extra punten. Hierbij kunnen we eindeloos variëren om het zo leuk mogelijk te maken voor jullie groep.

Je kan Archery Tag ook uitbreiden met onderstaande activiteiten als je daar behoefte aan hebt. Zo kan je een ochtend/middag/avondvullend programma creëren.

- BubbelVoetbal / BubbleBall / BubbelBal
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Stormbanen (van 10m tot 60m)
- Springkussens (voor jonge kinderen)

Onze super deals zijn zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Putten.