IMG_1269-1783×228

Vrijgezellenfeest in Renkum met Archery Tag?

Verblijven jullie met een vrijgezellenfeest in Renkum en zoeken jullie een geschikte activiteit vol hilariteit? Dan is Archery Tag echt iets voor jullie. Niet met een vrijgezellenfeest maar ander gezelschap? Dan is dit spel uiteraard ook uitermate geschikt.

Wij van ArcheryAttack.nl verzorgen alles op locatie naar keuze. Dus jullie hoeven geen verre afstanden af te leggen voor een top-activiteit. Wij verzorgen het in de omgeving waar jullie verblijven.

Archery Tag op eigen locatie

Bij goed weer kan het gespeeld worden in een weiland, op een grasveld of je kan uitwijken bij slechter weer naar een sporthal/gymzaal. Dit biedt vele mogelijkheden dicht bij de plek waar jullie verblijven.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten aanbod van Archery Attack

Korte speluitleg Archery Tag + uitbreid mogelijkheden

Archery Tag is een spel waarbij je strijd in twee teams tegen elkaar, waarbij iedereen een masker, boog en 3 pijlen krijgt. Op het signaal van de scheidsrechter start het spel en probeer je de tegenstanders uit het spel te schieten of hun targets te raken voor extra punten. Hierbij kunnen we eindeloos variëren om het zo leuk mogelijk te maken voor jullie groep.

Je kan Archery Tag ook uitbreiden met onderstaande activiteiten als je daar behoefte aan hebt. Zo kan je een ochtend/middag/avondvullend programma creëren.

- BubbelBal.nl (Bubbelvoetbal)
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Stormbanen (van 10m tot 60m)
- Springkussens (voor jonge kinderen)

Onze super deals zijn zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Renkum.