IMG_8537 1783×228

Archery Tag van Archery Attack Ruurlo

Wil jij met je vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje of kinderfeestje een uitdagende activiteit? Dan is Archery Attack een supergave activiteit. Tijdens Archery Attack is iedereen gewapend met pijl en boog. De groep wordt afhankelijk van de grote en het aantal gehuurde setjes verdeeld. Doordat je hoofd beschermd is met een paintball masker en de pijlen een zachte foam/schuim punt hebben, doet het geen pijn wanneer je geraakt wordt door een pijl. Al is de angst om geraakt te worden wel erg groot. Tijdens Archery Attack bieden wij verschillende spelvormen aan en voegen we telkens regels toe zodat de activiteit leuk en uitdagend blijft. Wil jij binnenkort Archery Tag spelen in Ruurlo neem dan snel contact met ons. Wij kunnen op elke gewenste locatie in Nederland, Duitsland en België leveren!

Archery Tag in Ruurlo en omgeving!

Archery Attack kan op bijna elke locatie gespeeld worden. Indien je zelf een locatie ter beschikking hebt of in de buurt weet komen wij gewoon naar je toe! Archery Tag kan op elk soort ondergrond gespeeld worden. Zo kan het in een gymzaal (vanaf 20x10m), maar kan het ook gewoon op een grasveld of in een paardenbak of het strand. Het belangrijkste is dat het een open veld is, waar niet alle pijlen in de bosjes vliegen. En waar niet te veel mensen zijn, aangezien de pijlen ze anders om de oren vliegen. Weet je nu zelf geen geschikte locatie in de buurt om Archery Tag te spelen? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij kijken naar eventueel geschikte locaties! Dan komen we er vast wel uit.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten aanbod van Archery Attack

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteiten welke wellicht leuk zijn om te combineren zoals:
- BubbelBal (Bubbel Voetbal en andere spelletjes in een opblaasbare bal)
- Dart-Voetbal (Darten met je voeten)
- Opblaasbare voetbalboardings
- Springkussens
- Snelheidsmeter (meet de snelheid van je schot, slag of worp)
- Stormbanen (geschikt voor 6-kampspellen of gewoon tijdens een familiedag)

Combi-deals met Archery Attack!

Wil jij Archery Tag met 1 van bovenstaande activiteit combineren dan kun je gebruik maken van onze combinatie korting. Combi-deals die veel geboekte worden zijn:
• Archery Attack + BubbelBal
• Archery Attack + Dart-Voetbal (Zeer veel geboekt voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Attack, BubbelBal + Dart-Voetbal
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBallen en 2 springkussens

Contact opnemen over mogelijkheden Archery Attack!

Wil jij met je team of collega’s ook graag Archery Tag spelen in Apeldoorn en wil je meer weten over de mogelijkheden. Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden betreft Archery Tag en de mogelijkheden.