IMG_8537 1783×228

Zutphen speelt ArcheryAttack

Zutphen speelt ArcheryTag
Ook in Zutphen bieden wij de mogelijkheden tot ArcheryTag. Dit geweldige spel is te spelen in de Hanzehal of in Sporthal de Mene. Dit zijn perfecte locaties voor vrijgezellenfeestjes, teamuitjes of scholen. Je kan ook zoeken naar een eigen plek waar wij het voor jullie neer kunnen zetten.
Heb je een eigen locatie? Dat kan! Archery Attack is mogelijk in een sporthal, op een grasveld, op het strand of op een ruime parkeerplaats.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten aanbod van Archery Attack

Diverse spelvormen mogelijk
Bij Archery Attack zijn er verschillende spelvarianten die gespeeld kunnen worden. Ten eerste kan er met teams worden gestreden. Als het startsignaal heeft geklonken, ga je zoveel mogelijk peilen verzamelen. Door de pijlen op de targets van de tegenstanders te schieten, kun je de tegenstander uitschakelen. Een andere spelvariant is de survival of the fittest. Alle deelnemers hebben hierbij hetzelfde doel: overleven! Hierbij gaat het om wie het snelste alle tegenstanders uitschakelt. Als je interesse hebt in een middagvullend programma, dan kun je Archery Attack combineren met onze andere activiteiten.

Combi-deals bij ArcheryAttack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen
  • Lasergamen (op iedere locatie mogelijk, buiten en binnen.)

Contact opnemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Archery Attack of Archery Attack combineren met andere activiteiten? Vul dan ons contactformulier in, die te vinden is op onze website. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.