IMG_1269-1783×228

Archery Tag beoefenen in Gennep

Ben jij op zoek naar actief teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje dan is Archery Tag een super gave activiteit. Tijdens Archery Tag ga je gewapend met pijl en boog de strijd met het andere team aan. Doordat je hoofd beschermd is met een paintball masker en de pijlen een zachte foam/schuim punt hebben, doet het geen pijn wanneer je geraakt wordt door een pijl. Tijdens Archery Tag bieden wij verschillende spelvormen aan en voegen we telkens regels toe zodat de activiteit leuk en uitdagend blijft. Wil jij binnenkort Archery Tag spelen in Groningen dan kunnen dat uiteraard verzorgen voor jullie. Wij kunnen op elke gewenste locatie in Nederland, Duitsland en Belgie leveren!

Archery Tag in Gennep en omgeving

Wij van Archery Attack kunnen op elke gewenste locatie komen. Zeker voor grotere groepen is dit vaak makkelijk. Indien je zelf een locatie ter beschikking of in de buurt weet komen wij gewoon naar je toe. Archery Attack kan eigenlijk op elk soort ondergrond. Zo kan het in een gymzaal (vanaf 20x10m), maar kan het ook gewoon op een grasveld of in een paardenbak of het strand. Het belangrijkste is dat het een beetje open veld is, waar niet alle pijlen in de bosjes vliegen. Weet je nu geen geschikte locatie in jouw buurt laat het ons dan weten en dan kunnen wij kijken naar eventueel geschikte locaties. Dan komen we er vast wel uit.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Groeps-deals met Archery Tag

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / BubbelVoetbal
- Rent de Gymdocent (Een sportdocent maakt een top-aanbod voor jullie)
- Springkussens
- Dart-Voetbal (Samenwerking met RTL7 / Voetbalinside)
- Stormbanen

De super-deals zijn bij ons zeer populair omdat je voor een scherpe prijs p.p. een heel mooi aanbod voorgeschoteld krijgt op een locatie bij jullie in de buurt. Niet reizen om ergens te komen, maar wij komen naar jullie toe. Hieronder meer informatie omtrent deze deals voor groepsuitjes en bedrijfsfeestjes in Limburg.

Maak je eigen super deal bij ArcheryAttack

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij kunnen een geschikte locatie zoeken in Gennep of jullie geven zelf aan waar je het wil laten plaatsvinden.