IMG_8537 1783×228

Archery Tag van Archery Attack Heerlen

Ben jij op zoek naar actief teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje dan is Archery Tag een super gave activiteit. Tijdens Archery Tag ga je gewapend met pijl en boog de strijd met het andere team aan. Doordat je hoofd beschermd is met een paintball masker en de pijlen een zachte foam/schuim punt hebben, doet het geen pijn wanneer je geraakt wordt door een pijl. Tijdens Archery Tag bieden wij verschillende spelvormen aan en voegen we telkens regels toe zodat de activiteit leuk en uitdagend blijft. Wil jij binnenkort Archery Tag spelen in Groningen dan kunnen dat uiteraard verzorgen voor jullie. Wij kunnen op elke gewenste locatie in Nederland, Duitsland en Belgie leveren!

Archery Tag in Heerlen en omgeving

Wij van Archery Attack kunnen op elke gewenste locatie komen. Zeker voor grotere groepen is dit vaak makkelijk. Indien je zelf een locatie ter beschikking of in de buurt weet komen wij gewoon naar je toe. Archery Attack kan eigenlijk op elk soort ondergrond. Zo kan het in een gymzaal (vanaf 20x10m), maar kan het ook gewoon op een grasveld of in een paardenbak of het strand. Het belangrijkste is dat het een beetje open veld is, waar niet alle pijlen in de bosjes vliegen. Weet je nu geen geschikte locatie in jouw buurt laat het ons dan weten en dan kunnen wij kijken naar eventueel geschikte locaties. Dan komen we er vast wel uit.

IMG_1269-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Veel gehuurd naast Bubbleball:

Bij BubbelBal.nl kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

Heb je een familiedag of wil je iets organiseren voor meerdere uren dan kunnen wij dit geheel voor je samenstellen. Wij hebben naast bovenstaande activiteiten ook een snelheidsmeter om je schotkracht te meten en een multifunctionele freeplayer. Deze multifunctionele freeplayer kun je uitklappen om vervolgens volleybal, voet-volley, basketbal, korfbal en/of tennis te spelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil jij bubble voetbal in Heerlen? Vul hiernaast het contactformulier in en wij sturen je binnen 24 uur alle benodigde informatie toe. Bellen kan ook altijd! 0650844783 / 0615295581.

Mooie locatie voor Bubble voetbal?

Sporthal Palemig
Heldevierlaan 10
Heerlen

Van der Valk
Heerlen