archery-2-1-1024×131

Archery Tag in Maastricht

Archery Tag is zeer populair onder de studenten van Maastricht. Veelal vinden deze groepsactiviteiten plaats in de sporthallen op de campus of in de directe omgeving. Uiteraard kan dit ook voor jou groep geregeld worden. Het spel waarbij je elkaar te lijf gaat met pijl en boog is 100% veilig maar wel spannend voor iedere deelnemer. Het is een uitdaging om de tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen zodat jouw team aan de winnende hand is. Ben je toevallig op zoek naar een vrijgezellenfeest activiteit, dan hebben wij ook nog wel speciale rollen weggelegd voor de 'vrijgezel'. Hij/zij zal dit als zeer plezierig ervaren en de rest wellicht nog meer.

Archery Tag is de hit van het moment

Archery Tag is een combinatie van trefbal en paintball in één. Je dient de tegenstander af te schieten met de pijlen en daarnaast probeer je zelf niet geraakt te worden door de tegenstanders. Dit inblijven en uitmaken spel maakt het plezierig om te spelen en te doen voor vrijwel iedereen. De spelvormen zijn te boeken vanaf een uurtje tot aan geheel verzorgde dagdelen of dagen. Wij kunnen alles op maat maken doordat we alles in eigen beheer hebben.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Groeps-deals met Archery Tag

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

De super-deals zijn bij ons zeer populair omdat je voor een scherpe prijs p.p. een heel mooi aanbod voorgeschoteld krijgt op een locatie bij jullie in de buurt. Niet reizen om ergens te komen, maar wij komen naar jullie toe. Hieronder meer informatie omtrent deze deals voor groepsuitjes en bedrijfsfeestjes in Limburg.

Maak je eigen super deal bij ArcheryAttack

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. WIj kunnen een geschikte locatie zoeken in Maastricht of jullie geven zelf aan waar je het wil laten plaatsvinden.