archery-2-1-1024×131

Archery Tag in Reuver

Verblijf je een weekendje in Reuver en zoek je naar een geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of personeelsfeest? Dan hebben wij ArcheryAttack. Het spel waarbij je speelt met pijl en boog. Hilarische momenten en leuke beelden zijn 100% gegarandeerd!

Archery Tag is de hit van het moment

Archery Tag is een combinatie van trefbal en paintball in één. Je dient de tegenstander af te schieten met de pijlen en daarnaast probeer je zelf niet geraakt te worden door de tegenstanders. Dit inblijven en uitmaken spel maakt het plezierig om te spelen en te doen voor vrijwel iedereen. De spelvormen zijn te boeken vanaf een uurtje tot aan geheel verzorgde dagdelen of dagen. Wij kunnen alles op maat maken doordat we alles in eigen beheer hebben. Dit kan in Reuver maar ook in elke andere plaats in Limburg.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Super-Deals bij Archery Tag

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / BubbelVoetbal
- Rent de Gymdocent (Een sportdocent maakt een top-aanbod voor jullie)
- Springkussens
- Dart-Voetbal (Samenwerking met RTL7 / Voetbalinside)
- Stormbanen

De super-deals zijn bij ons zeer populair omdat je voor een scherpe prijs p.p. een heel mooi aanbod voorgeschoteld krijgt op een locatie bij jullie in de buurt. Niet reizen om ergens te komen, maar wij komen naar jullie toe. Hieronder meer informatie omtrent deze deals voor groepsuitjes en bedrijfsfeestjes in Reuver.

Maak je eigen super deal bij ArcheryAttack

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij kunnen een geschikte locatie zoeken in Reuver of jullie geven zelf aan waar je het wil laten plaatsvinden.