archery-1073×228

Archery Tag in Weert perfect voor groepsuitjes en kinderfeestjes

Deze razend populaire handboog activiteit breid zich razendsnel uit. Dit komt door de goede recensies en positieve reacties op het spel door de voorgaande deelnemers. Archery Tag is populair voor groepsuitjes, vrijgezellenfeesten maar ook voor kinderfeestjes vanaf 10 jaar. We starten met het inschieten zodat iedereen de feeling krijgt met de activiteit en aansluitend komt het echte spel waarbij je de strijd aan gaat met elkaar, door de tegenstanders zo vaak mogelijk te raken met de 'pijlen'. Door de zachte kop die op de pijlen zit, zullen er geen gewonden vallen.

Archery Tag op locatie in Limburg

Gegarandeerd plezier, dat heb je zeker met een potje Archery Tag. Bij deze relatief nieuwe sport, gaat het voornamelijk om plezier. Mart en Koen de oprichters van ArcheryAttack vinden het belangrijk dat klanten ergens een activiteit kunnen beoefenen waar ze zelf makkelijk kunnen komen. Daardoor hoeft de klant nooit ver te reizen maar doen zij dit voor jullie. Weet je geen goede locatie in Limburg dan kunnen zij dit regelen voor jullie. Door de vele contacten weten zij exact welke sporthallen en gymzalen voldoen aan de eisen voor dit pijl en boog schiet spel. Wil je het buiten laten plaatsvinden bij de lokale sportvereniging of heb je een park tegenover je huis liggen? Dan kan uit uiteraard ook daar.
Limburg bied vele mogelijkheden voor groepen, ook om daarnaast lekker een hapje te eten en drinken.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combineren voor een scherpe prijs per persoon

Archery Tag kan zeer goed gecombineerd worden met tal van activiteiten. Hieronder een aantal veel voorkomende combinaties.

- BubbelVoetbal / BubbleBall / BubbelBal
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Stormbanen (van 10m tot 60m)
- Springkussens (voor jonge kinderen)

Vraag ons naar de prijzen. Wij bieden maatwerk zodat er altijd de scherpste prijs voor jullie gemaakt kan worden.

Onze super deals zijn zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Weert.
Telefoonnummers om een afspraak te maken of je vragen te stellen:
0615295581 - 0650844783.