archery-2-1-1024×131

Archery Tag teamuitje in Breda

Ben jij met je team op zoek naar een geschikte activiteit voor alle deelnemers, waar je 100% geniet van de activiteit? Dan hebben wij iets heel geschikts voor jullie: Archery Tag. Dit spel bevat alle ingrediënten voor een hilarisch feest voor iedere deelnemer. Bij vele activiteiten als paintball, bubbelbal of dart voetbal richt je je op een bepaalde doelgroep maar Archery Tag is werkelijk waar fantastisch voor iedereen. Wil je het in een park in Breda of ergens anders in de omgeving hiervan, dan kan dit geregeld worden. Iedere sporthal of gymzaal voldoet aan de eisen voor het spel maar ook buiten is het hilarisch in een park of bij de locatie sportvereniging.

Spelvormen van Archery Tag

Allereerst zoeken we samen naar een geschikte locatie die voor jullie groep het beste te bereiken is. De zalen zijn via de gemeente Breda binnen enkele minuten gereserveerd. Eenmaal op locatie starten we met het inschieten. Je dient eerst goed te kunnen schieten voordat je meerdere handelingen moet doen in het spel, terwijl je zelf onder 'vuur' ligt.
Wanneer iedereen de fijne kneepjes van het Archery Tag spel beheerst gaan we starten met de strijd. Twee teams zullen tegen elkaar strijden waarbij er door ons diverse spelvormen worden aangeboden. Je kan hierbij op elkaar schieten maar ook op de targets die wij inrichten en meenemen. Dit maakt jullie spel compleet. De begeleider die meekomt zal alles opbouwen en begeleiden zodat we maatwerk kunnen bieden bij jullie activiteit.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Super-deals voor groepen

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Hoverboards
- Snelheidsmeter
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Wij kunnen de geschikte locatie zoeken om alles goed weg te kunnen zetten. Je kan het tegelijk laten starten bij grote groepen of kiezen om de activiteiten na elkaar te laten plaatsvinden zodat je 2,5 a 3 uur spelvreugd hebt.

Super-deals in Breda of omgeving bij ArcheryAttack

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:
• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen.