archery-2-1-1024×131

Vier je vrijgezellenfeest in Den Bosch met Archery Tag

Zoek je naar een toffe activiteit voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of puur voor teambuilding? Dan is Archery Tag echt een top spel om met z'n allen te spelen. Naast de vele spelvormen die het spel te bieden heeft, krijg je door ons ook de begeleiding aangeboden met een scherpe prijs. Naast Archery Tag zijn er ook mogelijkheden om het uit te breiden om jullie pakket helemaal compleet te maken.

Archery Tag op locatie

Gegarandeerd plezier, dat heb je zeker met een potje Archery Tag. Bij deze relatief nieuwe sport, gaat het voornamelijk om plezier. Mart en Koen de oprichters van ArcheryAttack vinden het belangrijk dat klanten ergens een activiteit kunnen beoefenen waar ze zelf makkelijk kunnen komen. Daardoor hoeft de klant nooit ver te reizen maar doen zij dit voor jullie. Weet je geen goede locatie in Den Bosch dan kunnen zij dit regelen voor jullie. Door de vele contacten weten zij exact welke sporthallen en gymzalen voldoen aan de eisen voor dit pijl en boog schiet spel. Wil je het buiten laten plaatsvinden bij de lokale sportvereniging of heb je een park tegenover je huis liggen? Dan kan uit uiteraard ook daar.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combineer onze activiteiten voor een scherpe prijs p.p.

Archery Tag kan zeer goed gecombineerd worden met tal van activiteiten. Hieronder een aantal veel voorkomende combinaties.

- BubbelVoetbal / BubbleBall / BubbelBal
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Stormbanen (van 10m tot 60m)
- Springkussens (voor jonge kinderen)

Onze super deals zijn zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten h3>

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of Den Bosch.
Telefoonnummers om een afspraak te maken of je vragen te stellen:
0615295581 - 0650844783.