archery-2-1-1024×131

Speel Archery Tag in Eindhoven

Een personeelsuitje in Eindhoven of gewoon op zoek naar een toffe activiteit voor jou groep? Dan hebben wij Archery Tag in ons assortiment, dat vele mogelijkheden bied voor jullie groep en daarnaast zal dit spel ook zeer goed worden ontvangen door de deelnemers. Het is namelijk een spannende variant van paintball waar je elkaar niet met verfkogels te lijf gaat maar met pijl en boog. Deze Arrow game is geschikt vanaf 11 jaar en de geïnteresseerde 80-jarige zou zich er ook nog mee kunnen redden. Zo heb je gegarandeerd plezier voor iedere deelnemer.

Archery Tag op een geschikte locatie

De gemeente Eindhoven biedt vele mogelijkheden om Archery Tag te laten plaatsvinden. Je kan hierbij denken aan een gymzaal/sporthal of bij mooi weer een buitenlocatie. Wat is er nou leuker dan met je vrijgezellenfeest of groepsuitje een spel te spelen in de zon in een park dicht bij jullie verblijfplaats. Wij van ArcheryAttack komen namelijk door heel Nederland op de locatie waar jullie maar willen. Ga je met je groep de grens over richting België, dan is dat ook mogelijk.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Groeps-deals met Archery Tag

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Hoverboards
- Snelheidsmeter
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Wij kunnen de geschikte locatie zoeken om alles goed weg te kunnen zetten. Je kan het tegelijk laten starten bij grote groepen of kiezen om de activiteiten na elkaar te laten plaatsvinden zodat je 2,5 a 3 uur spelvreugd hebt.

Maak je eigen super deal bij ArcheryAttack h3>

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden h4>
Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Zoals eerder al genoemd werd bied Eindhoven tal van mogelijkheden.