archery-2-1-1024×131

ArcheryAttack in Roosendaal

Ben je op zoek naar een toffe activiteit in of rondom Roosendaal dan zou je het eens moeten proberen om ArcheryAttack met je vrienden/familie te spelen. Dit spel is razend populair bij vrijgezellenfeesten, teamuitjes en kinderfeestjes. Verblijf je in de buurt van Roosendaal en vraag je je af of het ook daar op locatie aangeboden kan worden? Ja, dat kan!
Wij zijn mobiel en komen met de activiteit naar jullie toe.

Locaties voor ArcheryAttack

ArcheryTag of ArcheryAttack is te spelen op vele plekken door heel Nederland en België. Verblijf je met je groep vrienden op een camping of het je een huisje gehuurd in of rondom Roosendaal en heb je een stuk gras tot je beschikking van minimaal 20 bij 30m dan kunnen wij het daar komen verzorgen.
Is het weer net iets minder dan kunnen we er ook voor kiezen om het binnen te laten plaatsvinden in een sporthal of gymzaal.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

ArcheryAttack indoor mogelijkheden in Roosendaal

In Noord-Brabant zijn er vele hallen en in Roosendaal heb je bijv. sportcentrum in de Roos of Metsj Point. Heb je een grote groep of wil je het uitbreiden dan is dit uiteraard mogelijk. Niet alleen dit pijl en boog spelletje is heel interessant maar ook onze uitbouw mogelijkheden zijn er om een activiteit van 1 a 1,5 uur naar 2 a 2,5 uur vermaak te tillen. Hieronder de mogelijkheden:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Apenkooi
- Extreme Trefbal
- Springkussens
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Onze super-deals zijn heel populair bij vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, teamfeesten maar ook kinderfeestjes.

Maak je eigen super deal bij ArcheryAttack

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij kunnen een geschikte locatie zoeken in Roosendaal of jullie geven zelf aan waar je het wil laten plaatsvinden.