archery-2-1-1024×131

ArcheryAttack in Tilburg

ArcheryAttack is de nieuwste rage en een variant op paintball. Je draagt net zoals bij het paintball een masker en daarnaast krijg je allemaal een eigen boog en een aantal pijlen om mee te schieten. We starten met het inschieten en wennen aan de materialen om vervolgens de strijd met de tegenstanders aan te gaan. Jullie worden ingedeeld in verschillende teams. Wie kan er het beste mikken of wie is er het beste in het ontwijken van de rondvliegende pijlen?

Waar spelen we ArcheryAttack?

ArcheryTag of ArcheryAttack is te spelen op vele manieren maar ook op vele plekken door heel Nederland. Wil je dit in Tilburg laten plaatsvinden of ergens rondom de gemeente Noord-Brabant dan kan je kiezen voor een grasveld, gymzaal of sporthal in jullie eigen omgeving. Wij zorgen ervoor dat alles daar wordt aangeboden.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Voorbeelden van geschikte ArcheryTag locaties en uitbreidingen

In Noord-Brabant zijn er vele hallen en in Tilburg heb je bijv. sportcomplex T-Kwadraat, Sporcentrum Reeshof of Sporthal de Blaak. Heb je een grote groep of wil je het uitbreiden dan is dit uiteraard mogelijk. Niet alleen dit pijl en boog spelletje is heel interessant maar ook onze uitbouw mogelijkheden:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Apenkooi
- Extreme Trefbal
- Springkussens
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Onze super-deals zijn heel populair bij vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, teamfeesten maar ook kinderfeestjes.

Maak je eigen super deal bij ArcheryAttack

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij kunnen een geschikte locatie zoeken in Tilburg of jullie geven zelf aan waar je het wil laten plaatsvinden.