archery-2-1-1024×131

ArcheryAttack is de grootste aanbieder van Archery Tag Games

Ben jij op zoek naar een kinderfeestje, teamuitje, bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest? Dan hebben wij waarschijnlijk een aantal topactiviteiten voor jullie. Denk hierbij aan het toffe spel: Archery Tag. Bij dit spel kun je strijden met je vrienden/collega's om gekroond te worden tot beste schutter. Archery Tag de variant van paintball maar is zeker niet pijnlijk, wel spannend.

Archery Tag met begeleiding

Wij van ArcheryAttack zorgen voor begeleiding bij de activiteiten. Dit betekent dat wij zorg dragen voor het klaarzetten van de materialen, de uitleg voor aanvang van het spel en het toepassen van diverse spelvormen tijdens het spel. Nadien kunnen jullie dan direct verder en nemen wij alle materialen weer mee. Deze arrow battle is voor zowel mannen als vrouwen zeer aantrekkelijk en ook te spelen in Bloemendaal aan het strand.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combineren is mogelijk bij ArcheryAttack

Je kan Archery Tag ook uitbreiden met onderstaande activiteiten als je daar behoefte aan hebt. Zo kan je een ochtend/middag/avond vullend programma creëren.

- BubbelBal / BubbelVoetbal
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen (van 10m tot 60m)

Onze super deals zijn zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Bloemendaal