archery-2-1-1024×131

Archery Tag voor een personeelsfeest in Bussum

Ben je op zoek naar een activiteit voor je personeel om eens even de kop ergens anders op te richten of zoek je een groepsuitje? Dan is Archery Tag een zeer geslaagde activiteit. Door onze ervaring met diverse groepen weten we voor 100% zeker dat dit een activiteit is waaraan iedereen kan deelnemen. Het is een pijnloze versie van Paintball maar zeker niet minder spannend.

Speel Archery Tag in Bussum bij de Zandzee

Het spel Arrow Tag is mogelijk in een halve sporthal bij de Zandzee in Bussum. We maken er een compleet feest van met de bunkers die we creëren door de gehele hal om te bouwen tot battle field. Een halve hal is groot genoeg voor iedere groep en wij maken het geheel op maat met het aantal setjes die jullie nodig hebben. Archery Tag is te spelen vanaf 10 jaar en met minimaal 8 deelnemers. Hoe groter de groep, hoe moeier het spel en de spelvreugd!

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combineer Archery Tag met Dart Voetbal

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Hoverboards
- Snelheidsmeter
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Wij maken een superprijs per persoon wanneer er meerdere activiteiten worden afgenomen. Je kunt zo bij ons een heel programma samenstellen. Heb je nog andere wensen dan kan je het altijd melden en wij gaan ons best doen het te realiseren.

Super-deals bij Archery Tag

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:
• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in Archery Tag voor je personeelsfeest of heb je iets anders te vieren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is mogelijk via het offerteformulier of mail/bel ons.