archery-2-1-1024×131

Archery Tag de Arrow battle in Haarlem

Wij van Archery Tag regelen vrijgezellenfeesten, schoolfeestjes en groepsuitjes in Noord-Holland en dus ook in Haarlem. Ga jij met je collega's de strijd aan met pijl en boog dan kan dat op elke gewenste locatie. Bij Archery Tag moet je denken aan een pijl en boog game waarbij twee teams tegen elkaar spelen en proberen elkaar uit te schakelen ten opzichte van het voorkomen daarvan. Wij plaatsen bij Archery Tag opblaasbare kussens in het veld zodat je kan schuilen wanneer je geen munitie meer hebt.

Archery Tag in heel Noord-Holland mogelijk

Veelal krijgen we vragen of Archery Tag ook op een eigen locatie kan, bijv. in een park of achtertuin bij mensen. Ja, dat kan zeker! Wij van ArcheryAttack komen op locaties in heel Nederland, België en Duitsland zodat jullie het kunnen laten plaatsvinden op een plek die voor jullie het makkelijkste te bereiken is. Niet ver reizen maar de activiteit komt naar jullie toe. Zo kan je dit vreselijk leuke pijl en boog spelletje spelen met je vrienden, collega's of klasgenoten. Alles is mogelijk.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Arrow tag of een ander spel toevoegen kan ook

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Hoverboards
- Snelheidsmeter
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Jullie geven aan wat je wil huren en wij maken de deals compleet.

Super-deals bij Archery Tag

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:
• Archery Tag + BubbelBal
• Archery Tag + Dart-Voetbal (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, BubbelBal + Dart-Voetbal
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Heb jij interesse in het één of meerdere van onze activiteiten dan kun je op meerdere manier contact opnemen om meer informatie te ontvangen omtrent de prijzen en mogelijkheden. Vul bijv. het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden betreft Archery Tag en de mogelijkheden.