archery-2-1-1024×131

Archery Tag in Wognum

Archery Tag is een spel waarbij je met pijl en boog elkaar probeert uit het spel te schieten zonder dat je zelf wordt geraakt door je tegenstanders. Archery Tag is een super populaire variant van het bekende spel: Paintball. Daarbij is dit spel pijnvrij maar zeker niet minder spannend. Gewapend met pijl en boog en een gezichtsmasker ben je op je eigen skills aangewezen in het speelveld.

Archery Tag is zowel in- en outdoor mogelijk

Het spel Archery Tag is te spelen op iedere gewenste locatie in Noord-Holland. Jullie kiezen de plek en wij zorgen dat het daar plaats gaat vinden. Ben je niet bekend in Wognum of een andere locatie in Noord-Holland dan helpen wij met het zoeken van een geschikte plek. Denk hierbij aan een parkeerplaats, grasveld of sporthal in je de omgeving. Bij mooi weer raden we aan om het op een sportpark te laten plaatsvinden. Denk hierbij aan een kunstgrasveld bij bijv. de lokale voetbalvereniging.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combineer Arrow Tag met Bubbel Voetbal

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Hoverboards
- Snelheidsmeter
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Er is niets zo tof dan een Arrow battle in combinatie met bubblebal of voetbal darts. Zo heb je meerdere activiteiten voor een super prijs per persoon.

Super-deals bij Archery Tag

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:
• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Dan kun je op meerdere manieren contact opnemen om meer informatie te ontvangen omtrent de prijzen en mogelijkheden. Vul het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden betreft Archery Tag en de mogelijkheden.