IMG_1269-1783×228

Archery Tag van Archery Attack Almelo

Wil jij een actief teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje dan is Archery Tag een super gave activiteit. Tijdens Archery Tag is iedereen gewapend met pijl en boog. Jullie gaan de strijd met het andere team aan. Doordat je hoofd beschermd is met een paintball masker en de pijlen een zachte foam/schuim punt hebben, doet het geen pijn wanneer je geraakt wordt door een pijl. Tijdens Archery Tag bieden wij verschillende spelvormen aan en voegen we telkens regels toe zodat de activiteit leuk en uitdagend blijft. Wil jij binnenkort Archery Tag spelen in Almelo neem dan snel contact met ons. Wij kunnen op elke gewenste locatie in Nederland, Duitsland en Belgie leveren!

Archery Tag in Almelo en omgeving!

Wij van Archery Attack kunnen op elke gewenste locatie komen. Indien je zelf een locatie ter beschikking of in de buurt weet komen wij gewoon naar je toe. Archery Tag kan eigenlijk op elk soort ondergrond. Zo kan het in een gymzaal (vanaf 20x10m), maar kan het ook gewoon op een grasveld of in een paardenbak of het strand. Het belangrijkste is dat het een beetje open veld is, waar niet alle pijlen in de bosjes vliegen. Weet je nu zelf geen geschikte locatie in de buurt om Archery Tag te spelen? Laat het ons dan weten en dan kunnen wij kijken naar eventueel geschikte locaties! Dan komen we er vast wel uit.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten aanbod van Archery Attack

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren met Archery Tag:
- BubbelBal
- Dart-Voetbal
- Opblaasbare voetbalboardings
- Springkussens
- Snelheidsmeter
- Stormbanen

Combi-deals met Archery tag!

Wil jij Archery Tag met 1 van bovenstaande activiteit combineren dan kun je gebruik maken van onze combinatie korting. Combi-deals die veel geboekte worden zijn:
• Archery Attack + BubbelBal
• Archery Attack + Dart-Voetbal (Zeer veel geboekt voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Attack, BubbelBal + Dart-Voetbal
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBallen en 2 springkussens

Contact opnemen over mogelijkheden Archery Tag!

Wil jij ook graag Archery Tag spelen in Almelo en wil je meer weten over de mogelijkheden. Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden betreft Archery Tag en de mogelijkheden.