IMG_8537 1783×228

Archery Tag met je vrijgezellenfeest in Amersfoort?

Ben je op zoek naar een toffe activiteit voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of voor teambuilding? Dan is Archery Tag echt een top spel om met z'n allen te spelen. Naast de vele spelvormen die het spel te bieden heeft, krijg je door ons ook de begeleiding aangeboden met een scherpe prijs. Naast Archery Tag zijn er ook mogelijkheden om het uit te breiden om jullie pakket helemaal compleet te maken.

Archery Tag in Amersfoort en omstreken

Het spel kan je spelen in een sporthal of gymzaal maar buiten biedt het ook tal van mogelijkheden op sportvelden en in parken. Jullie kiezen de plek waar het moet gebeuren en wij zorgen dat het daar gaat plaatsvinden. Ken je zelf niet een goede speelplek voor Archery Tag in Amersfoort dan kiezen wij dit voor jullie. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen locatie te kiezen in een andere plaats in de gemeente Utrecht.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combi-deals bij Archery Tag

Je kan Archery Tag ook uitbreiden met onderstaande activiteiten als je daar behoefte aan hebt. Zo kan je een ochtend/middag/avondvullend programma creëren.

- BubbelVoetbal / BubbleBall / BubbelBal
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Apenkooi (in een gymzaal/sporthal)
- Hoverboards
- Stormbanen (van 10m tot 60m)
- Springkussens (voor jonge kinderen)

Onze super deals zijn zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:

• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Alle combinaties zijn mogelijk. Weet je zelf niet precies hoe je het voor jouw groep het beste kan invullen, dan helpen wij je daar graag mee.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Neem dan geheel vrijblijvende contact met ons op via het offerteformulier of bel ons even om het één en ander af te stemmen. Wij zoeken samen met jullie naar een geschikte locatie om Archery Tag te laten plaatsvinden in of rondom Amersfoort.