archery-2-1-1024×131

Personeelsuitje De Bilt

Met Archery Attack ben je verzekerd van een actief teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of kinderfeestje. Het voordeel van Archery Attack dat het niet alleen leuk is om te spelen, maar ook voor degene die langs de kant zitten leuk is om naar te kijken. Het personeelsuitje duurt afhankelijk van de groepsgrootte 1,5 uur of langer. Uiteraard kunnen we ook langer spelen met eventueel andere activiteiten erbij zodat jullie een middag-vullend programma hebben.

Archery Attack De Bilt
Indien je Archery Attack binnen wilt spelen kun je heel makkelijk een sporthal of gymzaal via de gemeente reserveren. Uiteraard kan het ook buiten op een groot grasveld of op een lege parkeerplaats bij jullie bedrijf. De ruimte die we nodig hebben voor het speelveld is ongeveer 20x10 voor een kinderfeestje en minimaal 30x15 (het liefst 40x20m) voor volwassenen. Mocht je nu twijfelen over de locatie laat het ons dan weten wij helpen je graag.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Tag?

Wat is Archery Attack?
Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.