IMG_1269-1783×228

Teamuitje Archery Attack Driebergen

Wil je een teamuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje waarbij iedereen plezier heeft dan is Archery Attack de activiteit voor jullie. Archery Attack is namelijk niet alleen leuk om te spelen, maar ook erg leuk om naar te kijken. Afhankelijk van de groepsgrootte spelen Archery Attack vaak maximaal 1,5. Waarbij je het natuurlijk altijd kan uitbereiden met andere spellen zodat jullie middag-vullend programma hebben.

Archery Attack Driebergen
Allereerst gaan we samen met jullie op zoek naar een geschikte locatie. Dit kan binnen in een gymzaal of sporthal zijn, maar het kan ook buiten in een park gespeeld worden. Een indoorlocatie kun je vaak via de gemeente heel makkelijk huren. De ruimte moet dan minimaal 20x10m zijn voor een kleine groep (tot 12 deelnemers) en bij volwassenen heeft het voorkeur dat we een minimaal speelveld hebben van 30x15 of 40x20m. Wil je nu dat wij gewoon bij jullie op locatie komen bij de groepsaccomodatie, de tuin of gewoon op het parkeerterrein of bos in de buurt dan kan dat uiteraard ook. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden en helpen jullie graag.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.