IMG_8537 1783×228

Teamuitje Archery Attack Houten

Archery Attack is ideale activiteit voor zowel een personeelsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Het is namelijk erg leuk om te spelen, maar ook erg leuk om naar te kijken. Afhankelijk van jullie groepsgrootte maken wij graag een programma op maat. Archery Attack bieden we vaak 1-1,5 uur aan maar we kunnen een middag-vullend programma voor jullie verzorgen met de verschillende activiteiten.

Archery Attack in Houten
Archery Attack kunnen we gewoon spelen bij jullie in de buurt. Als je het binnen wilt spelen dan kan dat in een gymzaal (tot 12 deelnemers) of in een grote sporthal (12 of meer deelnemers). Uiteraard kan het ook buiten in een park, bij jullie op de sportclub of op een groot parkeerterrein. Qua ruimte hebben we minimaal een ruimte nodig van 20x10m (12 deelnemers), maar liever hebben we een ruimte van 30x15 of 40x20m nodig. Dus we kunnen samen op zoek gaan naar een geschikte locatie en indien jullie willen dat we naar jullie toekomen kan dat uiteraard ook.

IMG_1269-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.