archery-1073×228

Teamuitje Kinderfeestje Leersum

Wil jij Archery Attack tijdens jullie teamuitje, vrijgezellenfeestje of personeelsuitje dan kan dat ook in Leersum en omgeving. Het voordeel van Archery Attack is dat het ook leuk is om naar te kijken. Afhankelijk van jullie groepsgrootte en het beschikbare budget kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Archery Attack spelen we vaak 1 tot 1,5 uur. Indien jullie meerdere activiteiten willen kunnen we ook een middag-vullend programma samenstellen.

Archery Attack in Leersum
In Leersum bieden we het indoor aan bij sporthal de Binder. Tot 12-20 deelnemers hebben we daar genoeg aan 1/3 van de zaal. Heb je een grotere groep dan kunnen we daar ook 2/3 van de zaal reserveren. Mocht je het nu op een andere locatie in Leersum of omgeving willen spelen dan kunnen we ook daar komen. Buiten hebben we een grasveld van minimaal 20x10m nodig en de voorkeur heeft 30x15m. Mocht je nu twijfelen over de locatie neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.