IMG_8537 1783×228

Archery Attack vrijgezellenfeest Nieuwegein

Archery Attack is bij uitstek geschikt voor een actief vrijgezellenfeestje, teamuitje, personeelsuitje of gewoon een kinderfeestje. We kunnen met Archery Attack en onze andere spellen een programma op maat maken. Afhankelijk van jullie budget en groepsgrootte kunnen we verschillende spellen spelen. Archery Attack duurt vaak 1 tot 1,5 uur en je kan het uitbreiden tot 2,5-3 uur in combinatie met andere spellen.

Archery Attack Nieuwegein
In Sporthal Merwestein kunnen Archery Attack aanbieden in de sporthal. We hebben hier genoeg aan 1/3 van de sporthal. Groepen met meer dan 20 deelnemers zouden 2/3 of de hele zaal kunnen huren. Mocht je nu een gymzaal in de buurt weten dan kunnen we ook daar komen. Voor kinderfeestje hebben namelijk genoeg aan een gymzaal van 20x10m. Indien het weer het toelaat kan het ook buiten plaats vinden bij de sportclub of gewoon in een park Oudegein. Mocht je nu twijfelen over de locatie neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden

IMG_1269-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.