IMG_1269-1783×228

Archery Tag in Utrecht

Archery Tag is de ideale groepsactiviteit voor jong en oud. Je kunt met z'n allen tegelijk deelnemen bij onze activiteit of door rouleren op basis van tijd. Door de zachte foam voorkant van de pijl zal de klap hard aankomen maar niet pijnlijk zijn. Daarom is het de populairste variant van Paintball en zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes en zeker een tip voor bedrijfsfeestjes in de omgeving van Utrecht. Je hebt hier namelijk zoveel plekken waar het mogelijk is. Denk aan de parken, sporthallen en verenigingen die het te bieden heeft. Er is altijd wel een geschikte Archery Tag locatie voor jullie bij.

Archery Tag opstelling

Wij van ArcheryAttack zorgen dat Archery Tag wordt klaargezet waar jullie het maar willen laten plaatsvinden. Wij zorgen voor de bunkers door een gymzaal compleet om te bouwen tot spelterrein. Naast de standaard materialen die een gymzaal biedt hebben wij ook luchtkussens die we snel kunnen vullen om extra schuilplaatsen te creëren.
Daarnaast zorgen wij ook voor de veiligheid tijdens het spel. De deelnemers dragen daarom altijd maskers en krijgen de pijlen en boog via ons. Deze set is op maat van de deelnemers. Zo is Archery Tag via ons geschikt voor jong en oud.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combinaties maken met Archery Tag?

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren:

- BubbelBal / Bubble Voetbal
- Springkussens
- Hoverboards
- Snelheidsmeter
- Dart-Voetbal (ook te zien op tv bij RTL7)
- Stormbanen

Vraag ook eens naar de super-deals die we aanbieden zodat je meerdere activiteiten kan combineren om het voor jullie perfect te maken. Zie hieronder een aantal opsommingen van mogelijkheden via ons.

Super-deals in Utrecht met Archery Tag

Zoals hierboven al werd aangegeven is het mogelijk je feest compleet te maken met andere activiteiten die wij ook in eigen beheer hebben. Zie hieronder enkele populaire super-deals:
• Archery Tag + Bubbleball
• Archery Tag + Voetbal Darts (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, Bubbel Voetbal + Voetbal Darts
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Vraag ons naar de vele mogelijkheden

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze activiteiten? Dan kun je op meerdere manieren contact opnemen om meer informatie te ontvangen omtrent de prijzen en mogelijkheden. Vul het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden betreft Archery Tag en de mogelijkheden in of rondom Utrecht.