IMG_8537 1783×228

Archery Attack Teamuitje Veenendaal

Ben jij op zoek naar een actief teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of personeelsuitje dan is Archery Attack de ideale activiteit. Afhankelijk van de groepsgrootte en het beschikbare budget kunnen we programma samenstellen van 1 tot 3 uur. Zo kunnen we 6x6 spelen, maar bijv. Ook 15x15. Het voordeel van Archery Attack is dat het leuk is om te spelen, maar ook leuk is om naar te kijken.

Archery Attack Veenendaal
Archery Attack kunnen we op verschillende locatie spelen in Veenendaal. Zoals in Sporthal de Vallei of Sportzaal Aller Erf. Deze zalen zijn vaak geschikt voor volwassenen en daar betaal je dan €25 per uur voor. We hebben bij de Sporthal genoeg aan 1/3 van de zaal tot 20 deelnemers. Zijn er meer dan moeten we even kijken of een hele of 2/3 zaal willen huren. Voor kinderfeestje kun je het beste een gymzaal huren. Als je hier klikt dan kun je zaal reserveren in Veenendaal (https://sportserviceveenendaal.nl/verhuur-sportzalen/). Uiteraard kunnen we ook op een locatie van jullie keuze komen, zoals een grasveld in de buurt of het parkeerterrein bij jullie bedrijf.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.