archery-1073×228

Archery Tag van Archery Attack Woerden

Archery Attack is uitermate geschikt als je een actief teamuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje wil beleven. Wij maken afhankelijk van jullie groepsgrootte een pakket op maat. Wil je voor iedereen een eigen setje of wil je door rouleren met je groep? Zo kun je bijv. 4x4 spelen of gewoon 10x10.

Archery Attack in Woerden
In Woerden kunnen we Archery Attack op verschillende locaties aanbieden. Het meest makkelijke is altijd een sporthal of gymzaal. Maar we kunnen uiteraard ook bij jullie op locatie komen. Wat betreft de afmeting van het speelveld hebben we een ruimte nodig van minimaal 20x10m (voor kinderfeestjes) en minimaal 30x15m (voor volwassenen). Via onderstaande link kun je de beschikbaarheid van de sporthallen en gymzalen in Woerden bekijken: Sporthal/Gymzalen Woerden

Zoals gezegd zijn wij niet gebonden aan deze locaties en kunnen we ook naar jullie toe komen. Zo kan het ook buiten op grasveld, in een gemaaid weiland of bij de sportclub plaats vinden.

IMG_1269-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.