IMG_8537 1783×228

Teamuitje of Kinderfeestje Zeist

Archery Attack is de activiteit als een actief teamuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje wilt spelen. Een beetje afhankelijk van jullie wensen en de groepsgrootte kunnen wij programma op maat maken. Zo kun je ervoor kiezen om iedereen met een eigen setje te laten spelen of wil je gaan door rouleren? Met het rouleren kunnen we bijv. Met 20 setjes 40 personen laten spelen in 1,5-2 uur. Op die manier kunnen we een middag-vullend programma maken met eventueel ook andere activiteiten.

Archery Attack Zeist
Archery Attack kunnen we op verschillende locaties en ondergronden aanbieden. Zo kan het gespeeld worden in een gymzaal (tot 12 deelnemers), maar kan het ook in een sporthal (12 deelnemers of meer). Wij hebben een minimale afmeting van 20x10m nodig voor een kinderfeestje en voor volwassenen minimaal een afmeting van 30x15m.
Mocht een sportzaal of gymzaal willen huren dan kan dat via onderstaande link: Sporthal/Gymzaal huren Zeist

Uiteraard kunnen wij ook naar de locatie kan jullie keuze komen zodat jullie niet met de groep hoeven te reizen. Mocht je nu twijfelen over de locatie bel of mail ons dan gerust dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden op jullie locatie.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Tag?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om jullie een onvergetelijke activiteit te bezorgen.