IMG_8537 1783×228

ArcheryAttack in Zeeland

Teamuitjes op eigen locatie in Zeeland
Al onze activiteiten zijn ook te beoefenen op een eigen gekozen locatie door jullie.
Of je daarbij nou een activiteit wil plannen voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, we hebben voor elk gezelschap een passend programma.
Archery Attack is mogelijk in een sporthal, op een grasveld, op het strand of op een ruime parkeerplaats.

ArcheryAttack te spelen op elke gewenste locatie
Archery Attack kunnen we in alle delen van Zeeland verzorgen. Wij hebben vele beschikbare locaties, maar we kunnen ook altijd naar een locatie op aanvraag komen. Wat we hiervoor nodig hebben? Een veld met de minimale afmeting van 20x10 meter of 30x15 meter. Archery Attack is een origineel teamuitje; het is niet alleen leuk om te spelen, maar ook leuk om naar te kijken. Het is te spelen voor kinderen vanaf 10 jaar en de vitale 60'er kan ook nog meedoen. Kortom; plezier voor iedereen.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Spelvormen en mogelijkheden in Zeeland

Spelvarianten
Bij Archery Attack zijn er verschillende spelvarianten die gespeeld kunnen worden. Ten eerste kan er met teams worden gestreden. Als het startsignaal heeft geklonken, ga je zoveel mogelijk peilen verzamelen. Door de pijlen op de targets van de tegenstanders te schieten, kun je de tegenstander uitschakelen. Een andere spelvariant is de survival of the fittest. Alle deelnemers hebben hierbij hetzelfde doel: overleven! Hierbij gaat het om wie het snelste alle tegenstanders uitschakelt. Als je interesse hebt in een middagvullend programma, dan kun je Archery Attack combineren met onze andere activiteiten.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen
  • Lasergamen (op elke locatie mogelijk.)

Contact opnemen over Archery Attack?
Wil jij Archery Attack spelen tijdens een teamuitje of een personeelsfeest? Wil je meer weten over de mogelijkheden van Archery Attack of Archery Attack combineren met andere activiteiten? Vul dan ons contactformulier in, die te vinden is op onze website. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.