IMG_8537 1783×228

Vrijgezellenfeest Alphen aan den Rijn

Archery Attack naast een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest ook erg geschikt voor personeelsuitje, teamuitje of kinderfeestje. Afhankelijke van jullie groepsgrootte en wensen kunnen we programma op maat maken. Wil je bijv. Dat iedereen eigen setjes (pijlen, boog en masker) heeft of dat jullie dat onderling wisselen. Zo kun je met 20 setjes 40 personen in 1-1,5 uur laten spelen. Wil je graag een middag-vullend dan kunnen we ook andere activiteiten aan jullie programma toevoegen.

Archery Attack Alphen aan den Rijn
Archery Attack kunnen we zowel binnen in een sporthal spelen als buiten. In Alphen aan den Rijn kunnen we het op verschillende locaties aanbieden. Voor kinderfeestje hebben genoeg aan gymzaal (20x10m) en voor een voor volwassenen hebben we vaak genoeg aan 1/3 sporthal (30x15m). Zo kun je heel makkelijk via de gemeente een sporthal of gymzalen bij jullie in de buurt huren. Klik hier om een gymzaal of sporthal te huren.
Mocht je het nu niet in binnen willen maar juist buiten dan kan dat ook. Wij kunnen dan naar de locatie van jullie keuze komen. Buiten hebben we minimaal wel een ruimte van 30x15m.

archery-2-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een pijl en boog spel waarbij je op elkaar gaat schieten. Elke speler is bewapend met een boog en pijlen. Uiteraard heeft iedereen ook een masker op voor de veiligheid. We spelen Archery Attack altijd in twee teams die tegen elkaar strijden. Dus vaak spelen we 6x6 of 10x10 en dit kun je uiteraard uitbreidden afhankelijk van het beschikbare speelveld.
De pijlen hebben allemaal een zacht bol foam uiteinde waardoor het geen pijn doet als je wordt geraakt. We beginnen eerst met oefenen om te schieten alvorens we aan het spel beginnen. Als dat is gelukt gaan we beginnen met het spel. Door telkens regelen toe te voegen houden we het leuk en uitdagend voor iedereen.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil je meer weten over Archery Attack of de andere mogelijkheden die wij bieden laat het ons dan weten. Wij helpen je graag om jullie teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Vul hiernaast ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.