archery-2-1-1024×131

Archery Tag van Archery Attack Delft

Archery Attack is uitermate geschikt tijdens actief teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Tijdens Archery Tag ga je gewapend met pijl en boog de strijd met het andere team aan. Doordat je hoofd beschermd is met een paintball masker en de pijlen een zachte foam/schuim punt/ronding hebben, doet het geen pijn wanneer je geraakt wordt door een pijl. Tijdens Archery Tag bieden wij verschillende spelvormen aan en voegen we telkens regels toe zodat de activiteit leuk en uitdagend blijft. Wil jij binnenkort Archery Tag spelen in Delft dan kunnen dat uiteraard verzorgen voor jullie. Wij kunnen op elke gewenste locatie in Nederland, Duitsland en België leveren!

Archery Tag in Delft en omgeving

Wij van Archery Attack komen dus op de door jouw gewenste locatie. Zeker voor grotere groepen is dit vaak makkelijk. Indien je zelf een locatie ter beschikking of in de buurt weet komen wij gewoon naar je toe. Archery Attack kan eigenlijk op elk soort ondergrond. Zo kan het in een gymzaal (vanaf 20x10m), maar kan het ook gewoon op een grasveld of in een paardenbak. Het belangrijkste is dat het een open veld is, waar niet alle pijlen in de bosjes vliegen. Weet je nu geen geschikte locatie in jouw buurt laat het ons dan weten en dan kunnen wij kijken naar eventueel geschikte locaties. Dan komen we er vast wel uit.

IMG_1269-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten aanbod Archery Attack

Naast Archery Tag hebben wij ook andere activiteit welke wellicht leuk zijn om te combineren met Archery Tag:

- Opblaasbare voetbalboardings (20x10m en 3x pannaveld van 10x5m)
- Springkussens (krokodil springkussen en colour springkussen)
- BubbelBal (in opblaasbare Bal voetballen en beuken en koprollen)
- Snelheidsmeter (met hoe hard je schiet, gooit of slaat)
- Dart-Voetbal (180 schieten op Dartbord van 3,5 of 5m hoog)
- RentTheGymDocent (De leukste sportspellen op school van vroeger en van nu)
- Stormbanen

Combi-deals!

Wil jij Archery Tag met 1 van de bovenstaande activiteiten combineren dan kun je gebruik maken van onze combinatie korting. Combi-deals die veel geboekte worden zijn:
• Archery Tag + BubbelBal
• Archery Tag + Dart-Voetbal (ideaal voor vrijgezellenfeestjes)
• Archery Tag, BubbelBal + Dart-Voetbal
• Fun Park (2 opblaasbare boardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 6/8 BubbelBal en
2 springkussens

Contact

Wil jij ook graag Archery Tag spelen in Groningen en wil je meer weten over de mogelijkheden. Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen graag verder en kunnen al je vragen