IMG_8537 1783×228

Archery Tag Teamuitje Dordrecht

Wil jij lekker actief bezig zijn met jullie teamuitje dan is Archery Attack de activiteit. Uiteraard kunnen ook een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje verzorgen. De activiteit stemmen we altijd af op jullie groepsgrootte en de wensen die jullie hebben. Zo kunnen wij een locatie verzorgen voor jullie maar kunnen we ook samen op zoek gaan naar een locatie. Zo spelen wij het vaak in de sporthallen en gymzalen, maar ook buiten in een park of op de sportclub of in een bos. De speelruimte moeten wel minimaal 30x15m zijn om het goed te kunnen spelen.

Archery Attack Dordrecht
In Dordrecht en omgeving kunnen wij op iedere gewenste locatie komen. Voor een teamuitje hebben we vaak een 1/3 sporthal (30x15m) nodig en voor een kinderfeestje hebben we vaak genoeg aan een gymzaal (20x10m). Mocht je op zoek zijn naar een binnen locatie klik dan op de volgende link: Sporthal/gymzaal huren Dordrecht

Mocht je het nu buiten willen spelen of locatie van jullie keuze dan kan dat uiteraard ook. Wij kunnen dan samen kijken wat mogelijkheden zijn op jullie locatie. We hebben het bijv. Ook weleens in een weiland, park of gewoon op de parkeerplaats gespeeld.

archery 2

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een spelvariant tussen trefbal en paintball.  We spelen het spel altijd in twee teams en die gaan dan op elkaar schieten. Doordat de pijl een zacht foam uiteinde heeft doet het geen pijn wanneer je wordt geraakt. Na een korte uitleg gaan we uiteraard eerst even oefenen met het schieten, zodat iedereen dit onder de knie heeft voor het spel. Wanneer dat is gebeurd gaan we het spel spelen. We voegen telkens regels toe gedurende het spel zodat het leuk en uitdagend blijft. Het voordeel van Archery Attack is dat het niet alleen leuk is om te spelen, maar ook erg leuk is om naar te kijken.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil jij Archery Attack spelen tijdens een teamuitje of een personeelsfeest? Wil je meer weten over de mogelijkheden van Archery Attack of Archery Attack combineren met andere activiteiten? Vul dan ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.