IMG_8537 1783×228

Bedrijfsuitje of Personeelsuitje Wassenaar

Wil je een actief bedrijfsuitje of personeelsuitje beleven in Wassenaar dan is Archery Attack de activiteit. Een kinderfeestje, klassenuitje of vrijgezellenfeest behoort ook tot de mogelijkheden. Aan de hand van jullie wensen en de groepsgrootte maken wij altijd een programma op maat. Het voordeel van Archery Attack is dat het leuk is om te spelen, maar ook om naar te kijken

Archery Attack Wassenaar
We bieden Archery Attack in heel Wassenaar en omgeving aan. Heb je zelf een locatie waar je het wil spelen laat het ons weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we in Wassenaar ook in de sporthallen en gymzalen terecht. Zoals Sporthal de Schulpwei of een gymzaal in Wassenaar.
Mocht je het nu buiten willen spelen of op een locatie van jullie keuze dan kan dat uiteraard ook. Wij kunnen dan samen kijken wat mogelijkheden zijn op jullie locatie. We hebben het bijv. weleens in een weiland, park of gewoon op de parkeerplaats gespeeld.

IMG_8793

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat is Archery Attack?

Archery Attack is een spelvariant tussen trefbal en paintball.  We spelen het spel altijd in twee teams en die gaan dan op elkaar schieten. Doordat de pijl een zacht foam uiteinde heeft doet het geen pijn wanneer je wordt geraakt. Na een korte uitleg gaan we uiteraard eerst even oefenen met het schieten, zodat iedereen dit onder de knie heeft voor het spel. Wanneer dat is gebeurd gaan we het spel spelen. We voegen telkens regels toe gedurende het spel zodat het leuk en uitdagend blijft. Het voordeel van Archery Attack is dat het niet alleen leuk is om te spelen, maar ook erg leuk is om naar te kijken.

Superdeals met Archery Attack
Naast Archery Attack hebben we ook andere activiteiten. Je zou twee of meer spellen met elkaar kunnen combineren, om zo een vullend programma te hebben. Archery Attack is te combineren met:

  • BubbelBal
  • Dart-voetbal
  • Lasergame op locatie
  • Opblaasbare voetbalboardings
  • Springkussens
  • Snelheidsmeter
  • Stormbanen

Contact op nemen over Archery Attack?
Wil jij Archery Attack spelen tijdens een teamuitje of een personeelsfeest? Wil je meer weten over de mogelijkheden van Archery Attack of Archery Attack combineren met andere activiteiten? Vul dan ons contactformulier in. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te bezorgen.