IMG_8537 1783×228

Origineel teamuitje in Amsterdam

Ben je op zoek naar een actief en origineel teamuitje in Amsterdam? Wat dacht je van bubble voetbal of Archery Attack? Enorm actief en hartstikke origineel! BubbelBal zorgt er graag voor dat jij met je team een onvergetelijk gezellig teamuitje in Amsterdam gaan beleven. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor volwassenen of kinderen, onze activiteiten zijn geschikt voor iedereen! De enthousiaste begeleiding van BubbelBal zorgt ervoor dat jouw teamuitje hilarisch wordt en dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Waar kun je uit kiezen?

BubbelBal is een organisatie die sportieve en originele activiteiten organiseert voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, etc. Je kunt bij BubbelBal uit de volgende activiteiten kiezen voor je teamuitje:

  • Bubble voetbal
  • Archery Attack
  • SportsVillage
  • En nog veel meer sporten en spelcombinaties!

Bekijk voor ons volledige aanbod aan feesten en activiteiten onze activiteiten-pagina. Je zult zien dat we ook de allerleukste balsporten van de gymles begeleiden, zoals trefbal, slagbal, volleybal en smashbal! Benieuwd wat al onze activiteiten inhouden? Lees het op onze website.

volwassen 3

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Teamuitje op locatie in Amsterdam

Zowel binnen in een sportzaal als buiten op een grasveld kunnen onze activiteiten in Amsterdam plaatsvinden. Maar niet alleen in Amsterdam, door heel Nederland zijn onze activiteiten mogelijk. Kijk gauw op onze website in welke sporthal of op welk sportveld we bij jou in de buurt activiteiten verzorgen. Wij hebben door heel het land namelijk vaste locaties waar wij zeker weten dat we de activiteit kunnen verzorgen. Wanneer u zelf de beschikking heeft over een grasveld, kunstgrasveld of sporthal is het ook mogelijk dat we bij u op locatie komen. Hierbij dient u dan zelf zorg te dragen voor de reservering van de gekozen locatie.

BubbelBal verzorgt de activiteit op de gewenste locatie in Nederland of België. Wij bezorgen het materiaal en er is altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld. Jij hoeft dus alleen maar aanwezig te zijn met je team om er een geslaagd teamuitje in Amsterdam van te maken! Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox mee!

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Contact opnemen

Ben je enthousiast en wil je met je team bijvoorbeeld bubble voetbal of Archery Attack spelen tijdens jullie teamuitje in Amsterdam? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!