IMG_1269-1783×228

Origineel teamuitje in Den Haag

Voor een origineel en sportief teamuitje in Den Haag zit je bij BubbelBal goed. Wij verzorgen de leukste actieve teamuitjes met originele sportactiviteiten. Heb je al eens van Archery Attack gehoord? Of altijd al eens een potje bubble voetbal willen spelen? BubbelBal verzorgt deze activiteiten op locatie voor jou en je team. Wij helpen jullie aan een hilarisch en onvergetelijk teamuitje in Den Haag! Je kunt bij ons kiezen uit vele verschillende activiteiten. Je vindt al onze activiteiten op een rij op onze website. Wanneer mogen we jouw teamuitje in Den Haag verzorgen? Neem direct contact met ons op als je een keuze hebt kunnen maken uit ons aanbod!

Onze populaire activiteiten

Eén van onze populairste activiteiten is bubble voetbal. Misschien heb je het al eens online in filmpjes voorbij zien komen, want het ziet er hilarisch uit. Niet gek dat veel mensen dit zelf ook willen proberen! Bij bubble voetbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal je val worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal. En geloof ons, je gaat flink stuiteren en rollen en dat zorgt voor fantastische situaties waarin iedereen in een deuk ligt! Maar geen zorgen, je maakt altijd een zachte landing als je omver wordt geduwd. Door de vele botsingen die je onderling maakt, staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Naast bubble voetbal is Archery Attack ook een populaire activiteit. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Omdat de pijlen een zachte rubber punt hebben, is Archery Attack veilig maar toch erg spannend om te spelen. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen waardoor je met deze activiteit ook nog kan variëren in spel.

archery-1024×768

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Totaal verzorgd teamuitje

Of je nu het teamuitje voor kinderen of voor volwassenen organiseert, met een sportieve activiteit waarin jullie helemaal los gaan tijdens unieke games vermaakt iedereen zich gegarandeerd! Er is altijd een enthousiaste spelbegeleider aanwezig om jullie uitleg te geven en de activiteit te begeleiden. Ook wel zo fijn als je een spel gaat spelen dat je nog niet kent!

Wij verzorgen al het materiaal op locatie, jij hoeft dus alleen maar aanwezig te zijn met je team om er een geslaagd teamuitje in Breda van te maken! Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox mee!

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Meer informatie

Lijkt één van onze activiteiten je leuk voor jullie teamuitje? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt ook gelijk een offerte aanvragen via de website.

Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken: apenkooiArchery Attack.