IMG_8537 1783×228

De organisatie achter Archery Attack

Archery Attack is onderdeel van BubbelBal.nl, waarbij de oprichters (Mart en Koen) in november 2012 begonnen met BubbelBal.nl.
Wij zijn destijds in aanraking met dit geweldige spelletje gekomen door youtube. Al snel hebben wij aan aantal ballen gekocht en was onze onderneming een feit. In de verdere jaren hebben wij het uit weten te bouwen naar een volledige job met BubbelVoetbal, ArcheryAttack, LaserGamen en DartVoetbal als meest geboekte activiteiten.

Wij zijn na onze studies (CALO en Bedrijfskunde) verder gegaan in de business omdat wij gepassioneerd zijn over sport en spel en dit graag willen overbrengen op jeugd en groepen die een leuke activiteit willen boeken. Je kunt op deze manier, hele leuke activiteiten koppelen aan bewegen. De nieuwe manier van sporten, wat ons betreft!

In een tijdsbestek van 2-3 jaar is het bedrijf heel hard doorgegroeid en konden wij de activiteiten niet allemaal meer zelf begeleiden. Daarom hebben wij momenteel 16 collega's die net zo gepassioneerd zijn als ons omtrent sport en spel, die de activiteiten invulling geven. Uiteraard zijn wij ook dagelijks op diverse locaties te vinden.
Zo weet jij zeker dat jullie activiteit in goede handen is. Bij ons is de klant koning en denken wij altijd mee in mogelijkheden. Morgen een activiteit? Dan puzzelen wij in onze planning, zodat jullie nog een geweldige activiteit kunnen krijgen op locatie naar keuze.

 

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN