Actief teamuitje in Breda

Ben je op zoek naar een actief teamuitje in Breda? Wat dacht je van bubble voetbal of Archery Attack? Enorm actief en hartstikke origineel! BubbelBal zorgt er graag voor dat jij en je team een onvergetelijk gezellig teamuitje in Breda gaan beleven. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor volwassenen of kinderen, met één van onze activiteiten combineer je gegarandeerd plezier en sport, geschikt voor iedereen! De enthousiaste begeleiding van BubbelBal zorgt ervoor dat jouw teamuitje hilarisch wordt en dat iedereen het leuk heeft!

Ons activiteitenaanbod

BubbelBal is een organisatie die sportieve en originele activiteiten organiseert voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, familiedagen, teamuitjes, etc. Wij weten dat mensen een originele activiteit als een hele leuke toevoeging van de dag zien. BubbelBal verzorgt de activiteit op de gewenste locatie in Nederland of België. Wij bezorgen het materiaal en er is altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld.

Je kunt bij BubbelBal uit de volgende activiteiten kiezen voor je teamuitje:

  • Bubble voetbal
  • Archery Attack
  • Golfclinic
  • Apenkooi
  • En nog veel meer sporten en spelcombinaties!

Bekijk voor ons volledige aanbod aan feesten onze activiteiten-pagina. Je zult zien dat we ook de allerleukste balsporten van de gymles begeleiden, zoals trefbal, slagbal, volleybal en smashbal! Benieuwd wat al onze activiteiten inhouden? Lees het op onze website.

Layer 1

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Teamuitje op locatie in Breda

Zowel binnen in een sportzaal als buiten op een grasveld kunnen onze activiteiten in Breda plaatsvinden. Maar niet alleen in Breda, door heel Nederland zijn onze activiteiten mogelijk. Kijk gauw op onze website in welke sporthal of op welk sportveld we bij jou in de buurt activiteiten houden. Wij hebben door heel het land namelijk vaste locaties waar wij zeker weten dat we de activiteit kunnen verzorgen. Wanneer u zelf de beschikking heeft over een grasveld, kunstgrasveld of sporthal is het ook mogelijk dat we bij u op locatie komen. Hierbij dient u dan zelf zorg te dragen voor de reservering van de gekozen locatie. Er is dus veel mogelijk bij BubbelBal!

Wij verzorgen al het materiaal op locatie, jij hoeft dus alleen maar aanwezig te zijn met je team om er een geslaagd teamuitje in Breda van te maken! Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox mee!

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Neem contact op

Ben je enthousiast en wil je met je team bijvoorbeeld bubble voetbal of Archery Attack spelen voor jullie teamuitje in Breda? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken: apenkooiArchery Attack.