Uniek teamuitje in Arnhem

Ben jij klaar voor het meest unieke en hilarische teamuitje met leuke mensen? Ga dan voor een sportief teamuitje met originele activiteiten van BubbelBal. BubbelBal verzorgt de leukste, actieve teamuitjes in Arnhem en de rest van Nederland. Stop dus met zoeken en bekijk direct alle activiteiten waaruit je kunt kiezen! Wij komen graag binnenkort jouw teamuitje in Arnhem op z’n kop zetten! Bekijk hier direct het activiteitenoverzicht.

Wat wordt voor mij geregeld?

BubbelBal zorgt dat het gewenste materiaal voor jouw teamuitje in Arnhem op locatie aanwezig is samen met een enthousiaste begeleider. Wat wel zo prettig is als je het spel nog nooit eerder gespeeld hebt. Wil je graag wat meer sfeer tijdens de activiteit? Dan nemen wij gewoon een speaker voor je mee voor muziek!

Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat je met je team op tijd aanwezig bent en BubbelBal verzorgt en begeleidt de gehele activiteit. Voor vragen of specifieke verzoeken kun je contact met ons opnemen.

De populairste teamuitje in Arnhem

In ons activiteitenoverzicht vindt je alle activiteiten en sporten die BubbelBal verzorgd. Eén van onze populairste activiteiten is het welbekende bubble voetbal. Dit is hetzelfde als voetbal, maar dan met een enorme plastic bal om je bovenlichaam. Door de grote plastic bal die je draagt, kan je op de grond rollen en tollen zonder daar iets van te voelen. Als je omver wordt geduwd maak je namelijk een zachte landing, maar het gestuiter is ontzettend leuk om te zien! Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand kunnen jullie met plezier napraten over de activiteit.

Archery Attack is ook een erg toffe activiteit. Hierin worden boogschieten, paintball en trefbal op een spannende manier met elkaar gecombineerd. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan in een paintball-setting.

Al onze activiteiten kunnen zowel buiten op een sportveld of grasveld of binnen in een sportzaal plaatsvinden. Wij hebben door heel Nederland locaties waar we onze activiteiten met zekerheid kunnen aanbieden. Heb je zelf een geschikte locatie die aan de eisen voldoet? Laat het ons weten.

Layer 1

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Mijn teamuitje direct regelen!

Wil je meer informatie over een van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder en kunnen je ook voorzien van een vrijblijvende offerte. Met BubbelBal wordt jullie teamuitje in Arnhem er één om nooit te vergeten!

Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken: apenkooiArchery Attack.